Wat kun je opmaken uit het voorbeeld van de uitslag van een parktest

In het onderzoek is gekeken naar de wensen en voorkeuren van Nederlandse verblijfsrecreanten in bungalowparken en op campings. Het beeld dat in deze rapportage naar voren komt is dan ook op hun van toepassing.

 
  1. Dat de gasten uit de belevingswereld gezellig lime en uitbundig geel het beste bij het recreatiebedrijf passen. Ingetogen aqua past er het slechtste bij.

  2. Dat in het hoogseizoen veel avontuurlijk paarse gasten je recreatiebedrijf bezoeken en minder uitbundig gele en ingetogen aqua gasten je recreatiebedrijf zullen bezoeken.

  3. Dat in het hoogseizoen er veel recreatiebedrijven zijn die zich op uitbundig gele en gezellig lime gasten richt en veel minder op rustige groene, ingetogen aqua en avontuurlijke paarse gasten richt.

  4. Dat in het laagseizoen veel uitbundig gele, rustige groene en avontuurlijk paarse gasten je recreatiebedrijf zullen bezoeken.

  5. Dat in het laagseizoen er veel recreatiebedrijven zijn die zich richten op gezellig lime gasten.

Leer een unieke beleving creëren

Keuzedeel Leisure Leefstijlen

In het keuzedeel Leisure Leefstijlen leren studenten een unieke beleving creëren voor de gasten op het recreatiebedrijf waar zij bijvoorbeeld stage (gaan) lopen. Hoe kunnen ze de gasten tevreden stellen en houden? Wat maakt hun leerbedrijf/recreatiebedrijf zo bijzonder? En welk bijzonder verhaal geven zij de gasten straks mee naar huis, zodat zij dit weer enthousiast doorvertellen aan vrienden en familie.